How to Remove Windows Activation (WAT)?

Posted: August 15, 2010 in Software

Seorang kawan berhadapan dengan masalah ni tadi. Ini adalah kali kedua saya berhadapan dengan masalah Windows Acivation ni. Sebenarnya hampir sebulan yang lalu saya sibuk mencari ‘penawar’ bagi Windows Activation ni atau mesra dipanggil WAT. Alhamdulillah, dapat juga saya membuang gambar di atas yang keluar apabila kita Login ke Windows 7. Saya hanya gunakan perisian dari seorang hackers yang telah saya jumpa sebulan yang lalu. Inilah perisiannya—-> Remove WAT.

Kalau kali pertama anda jumpa gambar di atas apabila Login ke Windows 7, saya nasihatkan anda tekan ‘cancel’ dan restart semula Windows ke safe mode. Lepas tu barulah lancarkan perisian Remove WAT tadi. Saya dah cuba install perisian Remove WAT tu bukan pada safe mode, namun banyak masalah berlaku seperti screen menjadi hitam dan lain-lain lagi.

Terima kaseh.

Comments
  1. izzan89 says:

    Salam..saya jadi masalah yg sama..ni npa x leh nk download pun??ni benda len lak..?

    • seepot says:

      ooo…
      boleh download tu..
      mcm ni, klik pd Remove WAT tu…
      akan keluar satu page, kat bhgn atas sebelah kanan tu ade tertulis SKIP…
      tekan SKIP tu…
      dan akan keluarsatu lagi page…
      barulah anda boleh download…

      tp hati-hati bila install crack ni…gunakan safemode utk keselamatan..
      atau baca semula entry saya tu.

      terima kaseh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s