Cara-cara Membuat Tulisan Terbalik

Posted: August 12, 2010 in Tips

Sekarang ni mcm dah jadi trend menulis secara terbalik. Biasa perkara ni dilihat pada tulisan di  facebook. Sampai susah nak membacanya. Apatah lagi mentafsirkan maksud huruf atau perkataan tersebut.

Contohnya kita nak menulis seperti ni—> blog seepot seedot sangat menarik…

kepada ni—>˙˙˙ʞıɹɐuǝɯ ʇɐƃuɐs ʇopǝǝs ʇodǝǝs ƃolq

Namun sekarang tak susah sebab caranya dikongsi oleh Ati-Zone kepada kita.

Klik disini untuk menulis secara terbalik tu…

Lepas ni bolehlah anda paste pada facebook atau lain-lain lamanweb untuk suka-suka atau apa saja.

Advertisements
Comments
  1. […] Posts Cara-cara Membuat Tulisan TerbalikPaparkan dua application XP serentakMalware, Spyware & AdwareCara-cara Melajukan Mozilla Firefox […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s