Sopcast Player

Posted: July 23, 2010 in Software

Sopcast ni ialah player streaming internet untuk membuka video secara live di internet. Sebenarnya terdapat banyak lagi player yang sebegini, tapi Sopcast ni adalah yang paling direkommend kpd kengkwan semua. Satu je masalah utk play player ni, kelajuan internet anda mestilah di tahap yang baik, seperti streamyx kalau boleh hendaklah yang pakai 1Mbps ke atas. Yang bawah dari 1Mbps tu boleh, tapi tersekat la bila menonton nanti. Kepada sape2 yang berminat nak tgk bola secara live kat screen komputer, donlod je link sopcast di bawah…kalau tak paham, tanya je.

SOPCAST PLAYER –http://www.ziddu.com/download/4781718/SopCast Player-2.0.4-2007-11-20.exe.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s